Acum decid eu

 

acum-decid

Una dintre problemele cu care ne confruntam în România, de la elevii din generală și până la studenți, privește capacitatea decizională. Ne este greu să luăm decizii, mai ales când vine vorba de activități practice. De ce? O explicație ține de faptul că nu avem experiență pentru că nu suntem expuși la acest lucru în anii de școală. Neavând acest exercițiu nu putem înțelege, de foarte multe ori, impactul hotărârilor noastre, fie ele pozitive sau negative. Cum se spune: ne omoară practica.

”Ziua ștafetei” sau ”Acum decid eu” este o campanie desfășurată de ONG-ul Terre des Hommes la nivelul întregii țări – http://www.ziuastafetei.ro/ Anul acesta a ajuns la cea de-a cincea ediție. Până acum mii de tineri au beneficiat de o experiență unică – aceea de a practica pentru o zi meseria pe care și-o dorește fiecare când va fi mare.

Cred că este cea mai bună metodă de a realiza dacă visul tău este chiar așa cum îți imaginezi. Dacă da, experiența acestei zile îți va spori pasiunea și te va motiva să te pregătești mai intens. Cel mai mare avantaj constă însă în faptul că fiecare copil realizează puterea pe care o are atunci când decide și se implică. Te simți, chiar și pentru o zi, responsabil pentru evoluția societății în care trăiești.

Pentru toate acestea și pentru dedicarea cu care desfășoară programe în sprijinul copiilor suntem foarte bucuroși să fim partenerii Terre des Hommes în acest proiect.

Sperăm să se înscrie cât mai mulți copii și cât mai mulți copii să ia decizia de a preda ștafeta pentru o zi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s